Thursday, August 27, 2009

scanner????

scanner...ada apa ngan scanner...haha..hari ni dlm sejarah. Ceritanya begini, tgh syok sy menyalin nota prof mokhtar time kls mechi hari ni..tetiba je..jeng2..hihi..PM berdiri kat depan n tenung sy semacam..nk tau dia tanya apa...awk ni scanner ke????....aaaaaa....mula x fhm nape dia tanya gitu, rupa2nya dia tengok sy menyalin nota mata straight je kat white board tanpa tengok paper...haha..sy salin bulat2..bukan apa, dah r kelas mechi ptg2, mata pun ngantok tahap dewa, mmg otak beku r mcm ais, so salin je r..xp time menyalin tu sempat gak r teman tekan kalkulator, x de r salin membabi buta je..dah tu PM pun bukak r citer, bukan sy sorang je camtu, rupanya ramai ag "scanner" kat sini...haha..nk wat camna kan..pengajarannya ialah time belajar tu jgn la dok salin je apa yg lecturer tulis kat depan, sekurang2nya, fikir r sendiri, so otak pun jalan n senang r nk study..ada faham...so kepada "scanner" sekalian, berubah la anada sebelum kena mcm sy..kikikiki...daaaa...

1 comment:

HaNa said...

scanner? so i'll call u ms scanner... muahaha... prof moktar mmg... sukati die je pggl scanner... hahaha...