Sunday, August 16, 2009

10 benda nak bg tau kat org...??..ape ek..

akibat dah d tag oleh hana, so terpaksa la menjawabnyer..
1. actly, time kat matrix labuan dulu rasa benci sgt n x suker r kat situ xp bler dah hbs kat situ rasa rindu sesangat nk p situ blk..coklat wahh..murah gler r..n also kuala penyu kat sabah..very wonderful place..hope dpt p situ ag next time.
2. Hana!!!!....apa kaitan sy ngan mirul r..ktorg kwn je r..forever n ever ( mirul jgn frust lak kalau terbaca) haha...
3. nk kuar jln2 ngan jay..wpun dia suka bwk keta laju2 n suka kacau sy selalu, xp hepi time kuar ngan dia..( jay..jgn nak perasan k)
4. apa lg ek..nak baju raya baru!!! mummy...huk3..
5. x sabar nak blk kpg raya ni..hope dpt blk..dulu ada sorang lecturer kat matrix, dia ada pesan kat kitorng kalau raya balik la kalau boleh cz kiter x tau sampai bler kter boleh beraya bersama ngan keluarga kiter. Jgn ikut sgt ego tu, my family is everything for me..mana tau sapa2 akan PERGI dulu, nnti menyesal x sudah..menangis x berlagu dah..huhu
6. wpun rasa mcm x best jer duduk ump ni, xp kekadang enjoy gak ngan member2 yg hepi2 go lucky tu..terutamanya budak2 k27..n my best friends, step n christine..thx cz owez make me hepi..muahxx
7. to my rum8..(hana)..insyaAllah ada duit nnti akan ku byr semua htg2 ku padamu..kakaka..
jgn nk shopping jer...bler ag nak men skuash?? ( ray tolongla ajarkan budak ni men skuash..nnti x pasal2 ader kasut terbang..hhaaha..nike ag tu..kikiki)
8. rindu sangat kat member2 lama..time sek. men, n matrix dulu...huhuhu..iza, fathin, atin, rohaya, ain, nisa, mel n baby..miss u all..huk4
9. kalau la kan sorang member ni terbaca..ni pesanan tok dia..in swk ( wpun kita dah x sama agik, ko iboh rasa rendah dirik ngan aku. Aku tetap kwn kau mcm dolok, dari kecik kita kwn..dr tabika weh..kenak ko x mok contact aku agik..aku rindu mk kelakar ngan ko mcm dolok2..xp ko menyepi..rezeki ada di mana2..ko iboh putus asa k..hope dpt beraya ngan ko kelak)
10.to 'org kat USM sana' if dia terbaca la..jgn tensen2 k..hope dpt jumpa awk ag..kenangan ku di aport hari tu..menyesal gler r x tegur dia..padahal kat depan mata je..apasal la aku ni bengong sgt..huhuhu...

1 comment:

HaNa said...

uitt... lah, ngaku je ar... momo de scandal dgn mirul tu... cian die, frust nnti ble die bc... haha... ray, cpt cmment post si mo ni... i mean cre jwb tagged like yg mo wat niyh... huhu...